Üdvözlünk weboldalunkon!
Itt megtalálhatsz minden hasznos információt a szolgáltatásainkról. Ha bármi kérdésed van, keress minket a megadott eléretőségeken.

Helpdesk


Lite AutoDJ

A Lite AutoDJ (Ices0 mp3), csak az alapszíntű funkciókat tudja. Kizárólag mp3 file-okat játszik le 44.1KHz, sztereó, 160Kbps formátumban. A reklámspotokat lejátszása beállítható, de nem tudja átkeverni a zeneszámokat. Kedvező ára miatt, kezdő rádióknak ajánljuk.

Trans AutoDJ

A Trans AutoDJ (Ices_trans mp3, Sc_trans mp3, Sc_trans2 mp3, aac+, MPD mp3, ogg, opus), teljes értékű AutoDJ. 34 féle audio formátumot ismer (MP3, OGG, WMA, AAC, FLAC, APE, WV, WAV, M4A stb.). A reklámspotokat lejátszása beállítható, a zeneszámok átkeverésére is képes. Időzített műsor is beállítható, azaz egy megadott időpontra előre felvett adást, vagy mixet be lehet programozni.

Stream Transcoder, adásprocesszor

A Stream Transcoder az eredeti adást valós időben kódolja át egy másik (pl alacsonyabb sávszélességű) csatornára, vagy formátumra. Így mobillal vagy alacsony sávszélességű internettel is akadásmentesen hallható a rádió.
Az adásprocesszor az eredeti hangzást minőségileg (HQ) feljavítja, tehát a nyers adásból a Stream Transcoder leveszi a jelet, átkonvertálja a megadott formátumba és beküldi a jelet az adásprocesszorba. Így kerül processzálásra az adás, tehát ugyanazon a hangerőn és minőségben fog szólni az adás.

SSL Stream Proxy

Az SSL Stream Proxy, lejátszási link átirányítása proxy címre (80-as port), így a tűzfallal korlátozott helyeken (iskola, munkahely) is hallgatható a rádió, ami egybe van kötve HTTPS-es linkkel, ami HTTPS-es weboldalra kerül beágyazásra.

Stream Proxy

A Stream Proxy, lejátszási link átirányítása proxy címre (80-as port), így a tűzfallal korlátozott helyeken (iskola, munkahely) is hallgatható a rádió.

Mini FTP

Külön jogosultsági rendszer kiépítése a rádióhoz (csak letöltés, csak feltöltés, stb.), azaz további FTP hozzáférések adhatók ki a műsorvezetőknek, DJ-knek, előadóknak.

Miért mi?
  • 7/24 support
  • Linux szerver
  • Napi backup
  • Webes Admin felület
Továbbiak
  • AutoDj akár 34 audio formátum támogatásával
  • Stream Transcoder 5 féle formátumban
  • Élő adás automatikus távindítás
Kedvezmények

Folyamatos akciók, kedvező partner program. Amennyiben már ügyfelünk vagy és hozol nekünk újabb ügyfeleket, akár több hét ingyen szolgáltatás lehet a jutalmad.

Referenciánk

    A Virtuálisan Pont Net számos Internet és FM rádiónak biztosítja a szervereket.


Minden jog fenntartva ©2009 - 2024 VirtualisanPontNet  • Áraink bruttó árak!