Üdvözlünk weboldalunkon!
Itt megtalálhatsz minden hasznos információt a szolgáltatásainkról. Ha bármi kérdésed van, keress minket a megadott eléretőségeken.

Rólunk


Szolgáltatásainkat 2009-ben indítottuk el. Már a legelején úgy döntöttünk, hogy rádió szervereinket nem tesszük VPS szolgáltatás alá, hanem fizikai, valós szervereket állítunk szolgálatba.
Fő profilunk a rádió szerver bérbeadása, de ezeket a szolgáltatásokat kiegészítettük webtárhely, reklámspot, grafikai, weboldalkészítési szolgáltatásokkal is. Icecast, Icecast2, Shotcast, Steamcast szerverek bérlése olcsón, megbízhatóan.
Az évek folyamán dinamikusan fejlődött az ügyfélkörünk, ennek megfelelően mi is dinamikusan fejlődtünk az igényeknek megfelelően. Újabb szervereket állítottunk szolgálatba, megemeltük a sávszélességünket garantált, fix GB-ra, fejlesztettük az admin felületeinket.
Egyedi fejlesztésű admin felületet írtunk, ami teljes funkcionalitású vezérlő felület rádiók számára.Technikai háttér


Szolgáltatásainkat jelenleg 11 db szerver szolgálja ki. Ezek közül 9 db Magyaroszágon, három különböző adatközpontban (Dataland, Dateneum, EzIT), egy Olaszországban, egy pedig Írországban helyezkedik el DDoS védett adatközpontokban.
Magyarországi szervereink kivétel nélkül Intel alapú szervergépek. Szervereink több mint 5 Gbit/s összsávszélességgel rendelkeznek.Köszönjük, hogy szántál időt a fentiek elolvasására, bővebben e-mail címükön tudsz érdeklődni.

Miért mi?
  • 7/24 support
  • Linux szerver
  • Napi backup
  • Webes Admin felület
Továbbiak
  • AutoDj akár 34 audio formátum támogatásával
  • Stream Transcoder 5 féle formátumban
  • Élő adás automatikus távindítás
Kedvezmények

Folyamatos akciók, kedvező partner program. Amennyiben már ügyfelünk vagy és hozol nekünk újabb ügyfeleket, akár több hét ingyen szolgáltatás lehet a jutalmad.

Referenciánk

    A Virtuálisan Pont Net számos Internet és FM rádiónak biztosítja a szervereket.


Minden jog fenntartva ©2009 - 2024 VirtualisanPontNet  • Áraink bruttó árak!